De Meir in Antwerpen. Alle cases van rijke buitenlanders die ervan verdacht worden via fictieve tewerkstelling Belgische verblijfsdocumenten te hebben bemachtigd, zijn gelinkt aan één adres in Antwerpen.
Volledig scherm
De Meir in Antwerpen. Alle cases van rijke buitenlanders die ervan verdacht worden via fictieve tewerkstelling Belgische verblijfsdocumenten te hebben bemachtigd, zijn gelinkt aan één adres in Antwerpen. © Foto De Scheirder

Vlaamse Sociale Inspectie onderzoekt gesjoemel met verblijfsdocumenten door rijke buitenlanders

De Vlaamse Sociale Inspectie neemt een twintigtal cases van rijke buitenlanders onder de loep die ervan verdacht worden via fictieve tewerkstelling Belgische verblijfsdocumenten te hebben bemachtigd. Dat schrijft Knack vandaag.

21 reacties

  • Michel Van Limbergen

    6 jaar geleden
    Dat zijn die met een grote boot alleen met familie komen.
  • Merlijn Picavet

    6 jaar geleden
    De Wever hier heb je vast een te volgen spoor. Dan best ookneven zijn “netwerk” lees rijke criminele en politieke vriendjes opsporen.
  • Marc Spandel

    6 jaar geleden
    "...Hoe kan het anders dat de Vlaamse overheid jaar na jaar de arbeidskaarten van de betrokkenen heeft vernieuwd?". Eenvoudig zulle. Het gaat om 'RIJKE buitenlanders'! België barst immers van omkoopbare hooggeplaatsten en ambtenaren he!
  • Luc Brouckaert

    6 jaar geleden
    België is de Place To Be als het erop aankomt om te sjoemelen en frauderen.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    en 100000den die via leugens leven van uitkeringen dat is teveel Mensen die gratis advocaat krijgen - 50familie's die alle kosten betalen is veel makkelijker