Venezolaanse migrantenkinderen spelen in een geïmproviseerd kamp bij een busstation in Quito, Ecuador. Elf Latijns-Amerikaanse landen roepen de internationale gemeenschap op om hen meer te helpen de honderdduizenden Venezolanen op te vangen die het land zijn ontvlucht vanwege de economische en politieke crisis van de voorbije maanden.
Volledig scherm
Venezolaanse migrantenkinderen spelen in een geïmproviseerd kamp bij een busstation in Quito, Ecuador. Elf Latijns-Amerikaanse landen roepen de internationale gemeenschap op om hen meer te helpen de honderdduizenden Venezolanen op te vangen die het land zijn ontvlucht vanwege de economische en politieke crisis van de voorbije maanden. © REUTERS

Latijns-Amerikaanse landen vragen internationale hulp voor opvang Venezolaanse vluchtelingen

Elf Latijns-Amerikaanse landen roepen de internationale gemeenschap op om hen meer te helpen de honderdduizenden Venezolanen op te vangen die het land zijn ontvlucht vanwege de economische en politieke crisis van de voorbije maanden. 

10 reacties

  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Merkel zal ze opvangen op onze kost.
  • diane colman

    6 jaar geleden
    Overbevolking dat is het grote probleem … als ik zie hoeveel kinderen in die probleemlanden rondlopen, ook in Afrika, en ze kweken maar lustig verder. OOk als ze in Europa neerstrijken en hier wordt dat nog gestimuleerd door het hoge kindergeld.
  • Frank Joos

    6 jaar geleden
    Gewoon direkt terugbrengen.
  • Wim Tack

    6 jaar geleden
    Vluchtelingenruil tussen vluchtelingen uit Europa van Syrie of Afganistan, met vluchtelingen uit Latijns America.
  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    Het begint weeral, VS banken zorgen voor de chaos en EU zal weeral bijspringen