Foto door Brooke Lark via Unsplash
Volledig scherm
© Foto door Brooke Lark via Unsplash

"Gezond eten is vaak gewoon niet lekker genoeg"

De meeste mensen vinden het lastig om een gezond dieet vol te houden. Vaak wordt dit toegeschreven aan een gebrek aan discipline, maar volgens Astrid van Langeveld is een gezond dieet simpelweg niet smaakvol genoeg.

7 reacties

  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Dat is pas gezond eten. tomatensoep bv. Neem een rood bord en doe er heet water in. En smullen maar, 0 calorieën. of een boterham met schuifkaas. leg een sneetje schuifkaas op de boterham. telkens als je een beet doet trek je de schuifkaas een beetje achter uit. Leg nadat je boterham op is de schuifkaas terug in de frigo voor een volgende boterham. Een sneetje brood, bruin of wit, hoeveel calorieën? Da's pas gezond.
  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    Producenten weten dit maar al te goed en zoeken voor hun producten de juiste verhouding tussen vet, suiker en zout... Werkt verslavend op de hersenen!
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Juist en bovendien, ik ben toch geen konijn.
  • peter colson

    6 jaar geleden
    Heb me ooit eens voorgenomen om een maand vegetarisch te eten. Gezond? Diarree was mijn beloning en om toch iets of wat smaak te hebben moest ik de sla "verzuipen" in olijfolie en goed kruiden met peper en zout. Nochtans gebruikte ik ervoor nooit zout. Na 2 weken ben ik met die 'gezonde' voeding gestopt omdat ik meer op de pot zat dan aan het werk.
  • Kris Eelen

    6 jaar geleden
    als je een kleinbeet creatief bent in de keuken kan je een gezonde maaltijd tien keer lekkerder maken. Maar je moet er moeite voor doen en daar wringt het schoentje meestal.