Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon en staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken.
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon en staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken. © BELGA

Jambon en Francken zien pre-electorale spelletjes CD&V-burgemeesters in kritiek op aanpak transmigranten

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) ziet electorale motieven achter de kritiek van verschillende burgemeesters van CD&V op zijn aanpak van de transmigranten op de snelwegparkings. Hij benadrukt dat er nog politie-acties zullen volgen en dat parking na parking zal worden beveiligd. Ook staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) ziet vreemde manoeuvres in de kritiek van de burgemeesters.

61 reacties

  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    zowel de oppositie als de coalitie"partners"voeren oorlog tegen de NVA,wat moeten ze bang zijn,neem het VB erbij en ze lopen allemaal weg naar wallonie
  • kai van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    ocharme, de Calimero's die constant zelf zo een spelletjes spelen zijn er weer...
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Pak de CD&V dan terug en blokkeer voorgoed het Arco dossier. De gedupeerden rekenen toch al lang niet meer op hun geld en de belastingbetaler zal je dankbaar zijn.
  • Tom Vanhasselt

    6 jaar geleden
    Al deze die er baat bij hebben zoals voordelen van alle aard, zijn blijkbaar losgebroken in hun commentaar. Zij willen niet dat iedere belg gelijk is voor de wet en dezelfde voordelen geniet; vandaar al dat gezwets tegen Jambon en Francken of NVA in het algemeen. Wij zijn echter met meer die geen voordelen hebben en zullen dat indachtig zijn bij de verkiezingen.
  • edgard gielis

    6 jaar geleden
    stem nog op NVA dan word het nog erger