Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Grote problemen door wateroverlast: dak van Opwijkse Delhaize stort in

De hevige wolkbreuk van vanavond heeft op verschillende plaatsen in het land voor overlast gezorgd. Vooral in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant waren er problemen. In Opwijk kwam het dak van een Delhaize naar beneden en in Schilde stortte het dak van een Carrefour-filiaal in. Binnenlandse Zaken heeft het noodnummer 1722 geactiveerd voor meldingen van wateroverlast.

40 reacties

  • eric loyens

    6 jaar geleden
    Alle onderhoud maar uitstellen afvoeren pijpen te klein en dan gebeurd dit zal er niet op beteren want er wordt overal bespaard op onderhoud
  • Cecarine De Smet

    6 jaar geleden
    Typisch België. Bij te warm weer water te kort, bij te veel sneeuw geen zout genoeg en wegen stuk, bij een geen al te groot onweer overstroming. Wat gebeurd er eigenlijk met al ons geld dat we aan de sraat betalen??
  • Christian Deckers

    6 jaar geleden
    Ingenieurs en experten gaan zich hierover buigen. Ingenieurs en experten hebben ook de constructie uitgedokterd...Verstopte afvoeren zouden nooit een instorting tot gevolg mogen kunnen hebben, anders wordt sabotage echt kinderspel. Een simpele overloop in geval van nood is waarschijnlijk te goedkoop en niet ingenieus en speciaal genoeg voor architecten, experten en andere ingenieurs.
  • Roy Coocks

    6 jaar geleden
    Bob Bruyland, een dak dat men legD vraagt om problemen...
  • Rogé Brouwers

    6 jaar geleden
    Vermoedelijk de cement vergeten