Het lichaam van Frederik Heyvaert werd gevonden in de laadruimte van deze bestelwagen. Die stond geparkeerd op de parking van een leegstaand bedrijfspand in Merchtem.
Volledig scherm
Het lichaam van Frederik Heyvaert werd gevonden in de laadruimte van deze bestelwagen. Die stond geparkeerd op de parking van een leegstaand bedrijfspand in Merchtem. © Mozkito

Man uit Merchtem veroordeeld tot 10 jaar cel voor doodschieten Malderenaar, Sven Mary overweegt in beroep te gaan: "Het was een ongeluk"

De Brusselse correctionele rechtbank heeft vandaag de 34-jarige Kevin D.C. uit Merchtem veroordeeld tot een celstraf van 10 jaar. D.C. had in maart 2015 de 34-jarige Frederik Heyvaert uit Malderen doodgeschoten. Volgens zijn advocaat, meester Sven Mary, gebeurde dat niet opzettelijk. Maar de rechtbank oordeelde dat er wel degelijke sprake was van doodslag. Meester Mary overweegt in beroep te gaan tegen het vonnis.

9 reacties

  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Ongelofelijk. De dader verbergt het lijk in zijn eigen voertuig... De dader zit gewoon thuis te wachten op een bezoek van de politie...
  • paul van gele

    6 jaar geleden
    Meester Sven Mary kan niet tegen zijn verlies.
  • viaene philippe

    6 jaar geleden
    Sven Mary ??? Ongelofelijk .
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    Maar 10 jaar voor iemand dood te schieten en dan nog in beroep gaan !!!.
  • Mathieu Peeters

    6 jaar geleden
    Een persoon die een pistool richtop het hoofd van een ander en dan de trekker overhaalt is een ongeluk. Goed bezig kletskop, moet daarvoor zo lang gestudeerd hebben. Weer een zaak die je aan je kinderen kan vertellen en dan erbij zeggen wat het onzin je uit gekraamd hebt.