Van Aert, met twee Roompot-renners rond zich.
Volledig scherm
Van Aert, met twee Roompot-renners rond zich. © Photo News

Manager van Roompot snapt niet waarom Van Aert niet bij ploeg wil blijven: "Hij zou zijn contract tot eind 2019 respecteren"

WielrennenNeen: de fusie van Roompot met Sniper Cycling staat of valt niet met Wout van Aert. En ja: bij Roompot zouden ze niets liever willen dan dat Van Aert in 2019 gewoon zijn contract bij Sniper uitdient. Waarom de renner daar anders over denkt, daar zegt ­Michael Zijlaard, manager bij Roompot, niets van te begrijpen.

26 reacties

  • eric maier

    6 jaar geleden
    We zitten met een Rabobank scenari. Nuyens heeft de verplichting nieuwe contracten op te maken bij een fusie - dit volgens UCI reglement, alsook bij wetgeving CAO Belgie (sniper is Belgisch). dwz dat alle personeel vrij is te beslissen mee te gaan of niet. Roompot zal ook met Van Aert weinig wildcards krijgen, te weinig punten. Dit kan ook MVDP overkomen.
  • Herold laarhoven

    6 jaar geleden
    Nuyens heeft hier een fout gemaakt......marcus, die belg is de dader
  • marcus bastiaensens

    6 jaar geleden
    Roompot wil van aert voor zijn actueel loon laten rijden welk niet in verhouding staat met roompot's voordeel dat de ploeg op iedere grote koers zal worden uitgenodigd juist omwille van van aert. Mediawaarde is geld. Hollanders denken nog steeds dat wij naief zijn hier.
  • Guido Verhoeven

    6 jaar geleden
    Wat een gezeik! Had beter bij de les moeten zijn, zoals dat ook in de koers vaak gebeurd. Mathieu is dan toch wel honderd keer slimmer!
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Ik denk dat gert iets uit zijn duim zuigt, zonder te weten wie Wout echt is . Super kerel die voor iedereen tijd neemt voor een selfie.