John Brookshaw van Plassey Holiday Village.
Volledig scherm
John Brookshaw van Plassey Holiday Village. © RV, Facebook

Gast vergelijkt camping met concentratiekamp. Eigenaar antwoordt alsof hij SS-commandant is en dat valt niet in goede aarde

BuitenlandDe eigenaar van een camping in Wales ligt onder vuur nadat hij een gast die klaagde over het gebrek aan privacy op zijn terrein van antwoord diende. De klant vergeleek de accommodatie in een recensie op TripAdvisor met “een concentratiekamp”. John Brookshaw van Plassey Holiday Village in Wrexham vond er niet beter op dan te antwoorden in het Duits en zich voor te doen als SS-commandant. Dat viel niet bij iedereen in goede aarde.

26 reacties

  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    De maatschappij verzuurd alsmaar meer. Altijd is er wel ergens een die er niet mee kan lachen. Triestig.
  • Hanne Vlaeminck

    6 jaar geleden
    Schitterend!!! Ik zie echt niet in wat hier mis mee is!
  • Ahmed Zoupha

    6 jaar geleden
    Hij heeft wel gelijk, als je meteen als uitbater van een concentratiekamp wordt aanzien, dan mag je ook in die richting reageren. Het moet natuurlijk met de juiste interpretatie bekeken worden in de context van het verhaal.
  • ronny meuris

    6 jaar geleden
    Alle gevoeligheden in acht genomen vind ik dit toch eerder humor.
  • Albert Devrije

    6 jaar geleden
    Heerlijk Engels sarcasme. Ik ken de papa's wiens zoontje of dochtertje varkensstreken uithaalt maar niet kan verdragen dat de bengels dan onder hun voeten krijgen. Ik vind dat men tegenwoordig niet goed meer beseft hoe de regels moeten zijn tussen gast en gastheer of -vrouw.