REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Vicepresident Pence erg 'verdacht', maar je kan ook gokken op Trump zélf als anonieme columnschrijver

Wie is de anonieme auteur van het opiniestuk in de New York Times vandaag? Die vraag houdt heel wat Amerikanen bezig. In de column beweert de schrijver dat belangrijke pionnen binnen de Trump-administratie de president opzettelijk tegenwerken in het belang van het land. Door het specifieke gebruik van één woord prijkt vicepresident Mike Pence bij twee gokkantoren op de tweede plaats. Een van hen sluit ook Trump zelf niet uit.

12 reacties

  • Ineke Visser

    6 jaar geleden
    De heksenjacht wordt groter en groter. En ik verwacht dat het "Empire" USA Binnenkort over is zeker gezien hun mega staatsschuld.
  • Jef Pauwels

    6 jaar geleden
    Trump een columnschrijver? Hij kan nog geen 4, wat zeg ik, 3 zinnen begrijpend lezen, laat staan dat hij defect kan schrijven. Lees zijn tweets er maar eens op na.
  • Robin Roels

    6 jaar geleden
    Gaan jullie nu beginnen schrijven over de connectie van Hillary met Rusland (ipv Trump) of valt dit te veel naast jullie agenda eigenlijk?
  • Mathieu Peeters

    6 jaar geleden
    Wie zegt dat dat kieken Trumph dat bericht niet zelf gezet heeft, ik betrouw die kerel voor geen haar meer en hij kan helemaal niets verdragen en denkt dat hij God zelve is. Hij weet niet dat hij het onnozelste kieken (of gelijk welk dier) is van al de presidenten is.
  • marc verleysen

    6 jaar geleden
    Komaan zeg, een beetje ernstig blijven. The New York Times kent de auteur, ze hebben enkel de naam niet gepubliceerd. Mocht Trump hierachter zitten dan hadden ze hem al lang ge-out. Jullie publiceren toch ook geen anonieme posts of wel soms ?