BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Recordaantal vacatures in België

Belgische ondernemingen hadden in het tweede kwartaal 145.760 vacatures, een nieuw record. De vacaturegraad - het aantal vacatures afgezet tegen het totale aantal banen - bereikte net geen record. Dat blijkt uit cijfers van het statistiekbureau Statbel.

17 reacties

  • etienne bies

    6 jaar geleden
    Onlangs ontmoette ik een buurvrouw van 62 jaar. Ze moest van de VDAB gaan solliciteren op een niet bestaand adres waar ze dringend 7 stiksters nodig hadden.....De VDAB dekt zich wel in door door volgende tekst".Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB. VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van de niet-nagekeken vacatures."
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Welke jobs diegene waarvan je het zout van je patatten niet kunt betalen of vijf maal dezelfde met een andere naar om nog maar van de verborgen reclame of om de boel wijs te maken dat het goed gaat. Nva heeft dat verzonnen niet? of is het VOKA of UNIZO
  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    soms begrijp ik zelfs niet eens welke job er aangeboden wordt.
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Waar dan ? Waar zijn die goed betaalde normale jobs jobs. Een job waar je de rekeningen mee kan betalen. Is dit een betaald bericht ? Door de N-VA of Voka of Unizo ?
  • Jo Bosman

    6 jaar geleden
    ach nep nieuws . Vele vacatures ja ,maar als je je aanmeld bestaan ze niet eens. Ook veel bazen willen je voor een appel en een ei aant werk zetten. De meeste van die vacatures zijn gewoonweg nep .