Nadia en Luc kussen erop los in 'Koppels'.
Volledig scherm
Nadia en Luc kussen erop los in 'Koppels'. © VTM

PREVIEW. 'Koppels': "Een tongkus? Dat is een groene vlag!"

TVDe voorbije maanden gingen 4 Vlaamse koppels de uitdaging aan en filmden ze hun eigen unieke relatietraining, met opdrachten die ze kregen van klinisch psychologe en klinisch seksuologe Chloé De Bie en klinisch seksuoloog Wim Slabbinck. Zo ontdekten ze hoe ze hun leven samen een extra boost kunnen geven. Het resultaat is verrassend herkenbaar. 

5 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    6 jaar geleden
    Iedereen doet met zijn partner wat hij of zij wil, tenminste met wederzijdse toestemming. Al de rest is gelul en een alibi om stomme programma's te maken waar het volk dan met open mond zit naar te staren. Ik heb er een hekel aan.
  • Donald Borremans

    6 jaar geleden
    Lekker, Dirk .... ossetong in Madeirasaus met champignons en puree (mag ook)
  • Anita KEMPENEERS

    6 jaar geleden
    Het zal je ma of pa maar wezen.
  • Jos Plessers

    6 jaar geleden
    Thuis waren ze rap uitgefilmd, mijn vrouw bij koning tv en ik in mijn(hobby) bakkerij.Kussen?Ja,als we gaan werken en met t zinnetje,wees voorzichtig.Maar,we zijn toch allebei gelukkig met elkaar.Dat ist voornaamste.21j samen en pakweg 5x ruzie gehad.We voelen elkaar aan.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Ik lust ook wel tong, maar dan vooral met champignons in Madeira saus , tong is dan ook wel heel lekker, zeker met kroketten er bij om in de saus te pletten.