Direct naar artikelinhoud
TV-series

Makers van 'The Simpsons' merken deze blunder zelf pas na 23 jaar op

Deze fout in 'The Simpsons' hebben zelfs de schrijvers niet opgemerkt.Beeld YouTube

Op het eerste gezicht lijkt er niets mis met deze scène uit The Simpsons. Executive producer Mark Selman merkte deze week toevallig een fout op, die zelfs de grootste fans mogelijk nog niet zagen.

In de aflevering 'And Maggie Makes Three' uit 1995 vertelt Marge aan Homer dat ze zwanger is van hun derde kind, Maggie. Net achter Marge hangt een ingekaderde foto van, jawel, Maggie. Een probleempje dat zelfs de schrijvers destijds niet hebben opgemerkt.

Het was executive producer Mark Selman die de fout deze week toevallig ontdekte. "Er hangt een foto van Maggie achter Marge, die Homer vertelt dat ze zwanger is van Maggie", schrijft hij daar droog bij.

Twitter bericht wordt geladen...

Een fan argumenteerde dat het om een foto van Lisa zou kunnen gaan, en dat Maggie haar oude kleertjes heeft gekregen. Hoewel de fout zo valt 'op te lossen' in de fantasie van de kijkers, erkennen de schrijvers dat het wel degelijk om een misstap gaat, en dat de standaardachtergrond nooit gewijzigd werd.

Anderen benadrukken dat de show de toekomst voorspelt. Dat is een populaire theorie sinds The Simpsons 'voorspelde' dat Donald Trump in 2000 president van de VS zou worden.