Alex Jones.
Volledig scherm
Alex Jones. © AP

Amerikaanse complottheoreticus Alex Jones ook niet meer welkom op Twitter

Alex Jones, de man achter de beruchte samenzweringssite InfoWars, is niet meer welkom op berichtensite Twitter en streamingdienst Periscope. Het internetbedrijf meldt dat de accounts van Jones en Infowars permanent zijn geschorst. Dat besluit hangt samen met overtredingen van de gedragscode.

8 reacties

  • Walter Bar

    6 jaar geleden
    Hoewel ik voor vrije meningsuiting ben, vind ik dit toch een correct besluit. Dit heeft niets met rechts te maken, dit is een idioot. Daarvoor moet je wel echt eens kijken naar zijn programma om dit te beseffen. Weet ook dat veel Amerikanen alles klakkeloos geloven wat in hun denkwereld past. Een gevaarlijk individu...
  • Merlijn Picavet

    6 jaar geleden
    Onze maatschappij draait compleet door, na de politiek en de media gaat nu ook de sociaale media ( de huidige boekdruk) censureren, brainstormen en manipuleren. Die man kan er volledig naast zitten dan nog moet de rede sterk genoeg zijn, is dat niet zo dan schort er iets aan de geloofwaardigheid van de rede, en de politiek en media.
  • Jean-Pierre De Souter

    6 jaar geleden
    Tony Vandermaelen, zijn Trump of Francken (om er maar 2 te noemen) ook linkse twitteraars? Ze zullen blij zijn om dit te vernemen.
  • Lisette Theunis

    6 jaar geleden
    Als dit geen complot is. Haha. De fameuze aanslag 9/11 rammelt echter wel degelijk op veel vlakken zoals Jones destijds beweerde..
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Trump prijst dus mensen die zulk e onzin verspreiden en geschorst worden ? Ooit zal hij eens ferm het deksel op zijn neus krijgen. Want afgezet zal hij.