Eerste minister Charles Michel (foto) geeft de Nationale Veiligheidsraad opdracht om de operationele middelen in de strijd tegen antisemitisme, racisme en xenofobie te versterken.  Dat zei de premier tijdens het gala van het Coördinatiecomité van Joodse Organisaties in België gisterenavond.
Volledig scherm
Eerste minister Charles Michel (foto) geeft de Nationale Veiligheidsraad opdracht om de operationele middelen in de strijd tegen antisemitisme, racisme en xenofobie te versterken. Dat zei de premier tijdens het gala van het Coördinatiecomité van Joodse Organisaties in België gisterenavond. © Photo News

Michel vraagt Nationale Veiligheidsraad strijd tegen antisemitisme en racisme op te voeren

Eerste minister Charles Michel geeft de Nationale Veiligheidsraad opdracht om de operationele middelen in de strijd tegen antisemitisme, racisme en xenofobie te versterken. Dat zei hij donderdagavond tijdens het gala van het Coördinatiecomité van Joodse Organisaties in België (CCOJB) in Concert Noble in Brussel. 

56 reacties

  • Vital Verstraten

    6 jaar geleden
    Ben blij dit te horen. Dit betekent dan ook dat de racistische federale kieswet wordt aangepast waar Belgen die in Vlaanderen wonen maar voor 75 porcent meetellen wij deze zogezegde democratische verkiezingen. Wat met artikel 10 en 11 van de Belgische grondwet ? schijnbaar niet van toepassing voor de Vlamingen?. Wie is hier racistisch ?
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Michel en wat met de 9 MILJARD tekort op de begroting voor 2019 in een periode van nul rente en een goed draaiende economie, en dan jezelf en de vuile leugenaars van Nationalisten maar bestoefen.
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    En waarom niet tegen slechte politiek en zakkenvullen? Dit zijn de oorzaken dat we extreem rechtser worden. Pak eerst dat probleem aan en dan zullen de burgers gematigder worden.
  • KEN MOONS

    6 jaar geleden
    De grootste antisemitische groep is niet de blanke belg hoor Michel. Soms eens uit uw ivoren toren komen
  • GERARD DE PELECIJN

    6 jaar geleden
    In een oorlog nooit geweten dat een generaal tegen zijn eigen soldaten vecht!