PAS GEOPEND. Burger Boulevard: “Een nieuwe weg, een nieuwe zaak”

Na ruim 15 jaar trokken Joke Strijp en Albert Beijk de deur van de Mai-Wey in Overpelt centrum achter zich dicht. Ze ruilden de zaak in om begin augustus de Burger Boulevard aan de Breugelweg te openen. “Een nieuwe weg, een nieuwe zaak”, dachten de zaakvoerders.

path

“Het pand aan de Breugelweg stond toen twee jaar leeg. Er waren enkele maanden aanpassingswerken nodig, maar dat hebben we met eigen handen gerealiseerd”, zegt Albert trots. Albert en Joke kunnen ook ten alle tijden de hulp van zoon Mikel inroepen. Die studeert toerisme en horeca, en is zo dus geknipt voor de zaak.

Zoals de naam van de zaak doet vermoeden, staan er verschillende hamburgers op de menukaart. Bovenaan prijkt de Ierse hamburger van de grill - het stokpaardje van Burger Boulevard. Maar voor wie daar niet zo’n liefhebber van is, is er een uitgebreid aanbod van salades, wraps en burgers in al hun facetten. Ook zijn er kids- en familieschotels. De prijzen variëren tussen 6,50 en 17,50 euro en alles is vers huisbereid. “Wij serveren frietjes bij het eten, maar benadrukken dat wij geen afhaalzaak zijn”, zegt Joke. “Dat was voeger zo. Nu zijn we wel degelijk een restaurant en geen afhaalfrituur.”

In de Burger Boulevard is er plaats voor 50 personen, het terras voorziet een 20-tal plaatsen en er is parking aan de deur voor vijftien auto’s. Reserveren is ook mogelijk via Social Deal.

INFO

Breugelweg 24, 3900 Overpelt

011/32.47.56 - www.burgerboulevard.be

Open: maandag van 11 tot 21 uur, dinsdag van 11 tot 14 uur, donderdag en vrijdag van 11 tot 21 uur, zaterdag en zondag van 12 tot 21 uur. Woensdag gesloten

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer