Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Belga

Ook politievakbond NSPV sluit stakingsacties niet uit

Politievakbond NSPV sluit zich voorlopig niet aan bij de stakingsaanzegging die de christelijke overheidsvakbond ACV Openbare Diensten wil indienen bij de politie. De bond sluit niet uit zijn leden alsnog op te roepen deel te nemen aan de stakingsacties, maar wil de regeling voor de politiemensen pas beoordelen, als ze op papier staat.

3 reacties

  • Louis Heyens

    6 jaar geleden
    overal wordt er tegenwoordig gestaakt (politie, gevangenissen, de lijn, ziekenhuizen, Belgische piloten (Ryanair en Brussels Airlines), Jeugdzorg, Umicore, spoorwegen, Carrefour, scholen, en zo voort), waarschijnlijk een teken dat deze regering en de "door hun vriendjes" beklede postjes zeer goed werk leveren. Doe een keer iets voor de werkmens waar ze baat bij hebben en voer de beloofde "rijkentaks" in. De rust zal dan wel weerkeren.
  • Gilbert Hermans

    6 jaar geleden
    Dit heeft niets te maken met sociale zekerheid. Ik ben op rust gesteld met meer dan 500 opgespaarde ziekendagen omdat ik het geluk had bijna nooit ziek geweest te zijn. Ik kan er mij volledig in vinden dat men die op het einde van zijn loopbaan niet kan opnemen maar als men werkelijk lang ziek is of een heelkundige ingreep moet ondergaan moet men uit deze spaarpot kunnen putten.
  • Erik Van Aelst

    6 jaar geleden
    Groot gelijk van de flikken om te reageren . Nva is bezig de sociale zekerheid af te breken tot op de grond .