Direct naar artikelinhoud
Verkeer

E17 richting Antwerpen dicht na dodelijk ongeval in Kalken

E17 richting Antwerpen dicht na dodelijk ongeval in Kalken
Beeld Verbaere

De E17 richting Antwerpen is in Kalken afgesloten voor alle verkeer na een zeer zwaar verkeersongeval. Volgens het parket van Oost-Vlaanderen vielen er een dode en een zwaargewonde die in levensgevaar verkeert.

Een wagen die van het Total-tankstation kwam en op de snelweg wou invoegen, werd achteraan aangereden door een vrachtwagen. De bestuurder van de wagen kwam bij het ongeval om het leven. "Er is ook een zwaargewonde die in levensgevaar verkeert", zegt parketwoordvoerster An Schoonjans. 

De autosnelweg is volledig afgesloten voor de vaststellingen. De afhandeling zal nog geruime tijd in beslag nemen. Het Vlaams Verkeercentrum raadt aan om te rijden en de buurt te vermijden.

Al het verkeer op de E17 richting Antwerpen moet de snelweg verlaten via uitrit 11 (Beervelde). Er is een omleiding tot oprit 12 Lokeren, waar het verkeer opnieuw de snelweg op kan. Het verkeer op lange afstand van Brugge naar Antwerpen kan omrijden via de A11/E34, wie van Gent naar Antwerpen wil neemt best de E19 via Brussel of via de R4-Oost en de E34. Wie van Gent naar Hasselt moet, kan eveneens via Brussel omrijden.

Twitter bericht wordt geladen...