E17 richting Antwerpen afgesloten door ongeval met dode in Kalken

Door een ongeval waarbij een dode viel is de E17 richting Antwerpen volledig afgesloten in Kalken. Het Vlaams Verkeerscentrum vraagt om de omgeving te vermijden en om te rijden langs de E40 en de E34.

pvm

‘Op de E17 richting Antwerpen gebeurde een ernstig ongeval ter hoogte van Parking Kalken’, meldt het Verkeerscentrum. ‘De afhandeling zal nog geruime tijd in beslag nemen.’

Daarbij is een persoon om het leven gekomen, bevestigt het parket aan Het Laatste Nieuws. Aanvankelelijk was er sprake van twee doden.

Alle verkeer op E17 richting Antwerpen moet de snelweg verlaten via uitrit 11 Beervelde. Via de calamiteitenroute met letter F kan het verkeer de snelweg terug op aan de oprit 12 in Lokeren.

Het verkeer op lange afstand van Brugge naar Antwerpen kan via de A11/E34 rijden, wie van Gent naar Antwerpen wil neemt best de E19 via Brussel of via de R4-Oost en de E34. Wie van Gent naar Hasselt moet, kan eveneens via Brussel omrijden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.