Pensioenminister Daniel Bacquelaine (MR).
Volledig scherm
Pensioenminister Daniel Bacquelaine (MR). © BELGA

Vanaf 2020 halftijds op pensioen

BinnenlandPensioenminister Daniel Bacquelaine (MR) wil het ten laatste vanaf 2020 mogelijk maken om halftijds op pensioen te gaan. Dat zegt hij in een interview met de kranten van Sudpresse. 

96 reacties

  • Erik Noerens

    6 jaar geleden
    De belastingen zullen zich in de handen wrijven. Man toch...
  • Ilhan Keskin

    6 jaar geleden
    Waarom worden de politikers bevoordeeld en wie heeft dat klaar gekregen deze discriminatie, de regering. Iedereen in deze land moet evenveel belasting betalen en evenveel pensioen krijgen. Het is gewoon diefstal.
  • Mi Janssens

    6 jaar geleden
    Mr.Andy Deschieter, ik draag af nu reeds 55% al die jaren want werk vanaf mijn 19 jaar en ben nu bijna 61 dus met wat kom jij nu af....niet werken geen pensioen...
  • Rik Hofman

    6 jaar geleden
    Mijn vrouw heeft farmacie gestudeerd, dat was tot haar 23 jaar. Officieel geen zwaar beroep, je moet enkel s nachts werken bij een wachtdienst, 10x uit je bed, maar volgens de bureaucraten van de orde, bureauzitters met een dagtaak, is daar niks zwaar aan. 23+ 42 jaar, ze komt dus in aanmerking op haar 65ste, dan kan ze voltijds op pensioen. Proper, weeral een categorie mensen, die over heel hun loopbaan het meeste hebben afgedragen, wordt gediscrimineerd.
  • Rony Bekaert

    6 jaar geleden
    Nu de verkiezingen voor de deur staan .......... heeft hij eens naar de arbeiders geluisterd !! Om daarna alles aan zijn laars te lappen !! Als hij ooit al gewerkt heeft ... dan is het op mijn zenuwen !!