Sir Benjamin Slade verstomde de presentatoren met zijn lange lijst aan eisen waaraan zijn toekomstige vrouw zou moeten voldoen.
Volledig scherm
Sir Benjamin Slade verstomde de presentatoren met zijn lange lijst aan eisen waaraan zijn toekomstige vrouw zou moeten voldoen. © Twitter: @goodmorningbritain

Excentrieke Britse aristocraat (72) zoekt jonge vrouw/huishoudster om erfgenaam te baren: "Ze moet twee kastelen kunnen runnen en met een helikopter kunnen vliegen"

De 72-jarige excentrieke Britse miljonair en aristocraat Sir Benjamin Slade is op zoek naar een vrouw die zijn erfgenaam wil baren. De man, een verre nazaat van de oude koning Charles II, heeft een lijst bizarre eisen waar zijn ‘toekomstige’ aan moet voldoen, maar hoopt door zijn kredietkaart in de strijd te gooien, toch een jongere vrouw te kunnen strikken. De man deed zijn verhaal aan de verblufte presentatoren van Good Morning Britain.

55 reacties

  • marc de Volder

    6 jaar geleden
    Blijkbaar veel knapperds hier. Afbreken omdat die oud is. Wees eens eerlijk,alsof jullie later gaan geilen op zestigers? Neen,wel op jonge vrouwen en venten. Later ook beschaamd zijn als de leeftijd er is en zich zelf oude zak noemen,onvruchtbare viezerik enz? Of zich zelf uitlachen?
  • ronny geeraerts

    6 jaar geleden
    ik ben niet rijk en zal het ook nooit worden maar ...... Gelukkig dat ik dat niet ben man toch ......
  • jan tobbak

    6 jaar geleden
    ik dacht dat die enkel binnen de familie trouwde
  • Jan Van Cappel

    6 jaar geleden
    staan op zijn domein molens ????????
  • Flora Nupie

    6 jaar geleden
    Ik ben 68 jaar ...... ik kom niet meer in aanmerking zeker ?