Will Tura en Jan Decleir
Volledig scherm
PREMIUM
Will Tura en Jan Decleir © Filip Van Roe

Will Tura & Jan Decleir: "Ik ben de hemel dankbaar dat ik er nog altijd ben"

De film ‘Hoop doet leven’ gaat vandaag in première en toont het leven van Will Tura, verteld door Jan Decleir. Onze grootste acteur, onze grootste zanger. Twee Vlaamse iconen samen. “Wij kennen elkaar niet goed, en toch zijn we compagnons de route.”

9 reacties

  • Marnik Van Moorleghem

    6 jaar geleden
    Veel respect voor Will Tura die zoveel mensen heeft gelukkig gemaakt met optredens,zijn muziek en liefde voor zijn fans.Een schande voor diegene di negatieve reacties durft te geven,of is het jaloezie omdat deze het gemaakt heeft door zijn harde werken?Weinigen die dit op Will Tura zijn leeftijd zullen nadoen,en voor mij alleen maar lof.
  • annie laureys

    6 jaar geleden
    Mannekes toch......doe het maar na , hij is de enige echte , en hij kan het nog....en ...ik heb ook geen 1 plaat van hem ,waarom zo kritisch zijn , leef en laat leven
  • dirk claeys

    6 jaar geleden
    Tura een legende ! Maar veel domme en dwaze dingen gedaan! Komt dit Door Alloo zijn schoonzoon!
  • Wim Ceuls

    6 jaar geleden
    Google eens Tura. Wat een werker. Zoveel platen gemaakt al sinds de jaren '60. Ik heb er geen een van gekocht omdat het mijn muziek genre niet is. Maar ik heb een eindeloos respect voor die man. Kunnen we nu nu ook gewoon eens positief zijn? Of is deze site een schietkraam?
  • Marlies Schoefs

    6 jaar geleden
    @marc hij mag langs zijn schoenen lopen