Serena Williams gaat compleet door het lint tijdens finale US Open: "Sekstische opmerking van scheidsrechter", organisatie bestraft haar met geldboete

Serena Williams (WTA 26) snapt niets van het besluit van de scheidsrechter tijdens de finale van de US Open om haar een game af te pakken. Dat herhaalde ze tijdens de persconferentie na afloop van de wedstrijd, die in twee sets gewonnen werd door de Japanse Naomi Osaka (WTA 19). Vanavond raakte bekend dat Williams een boete van 17.000 dollar (zo'n 14.000 euro) opgelegd krijgt. 

163 reacties

  • Gabriel Daniels

    6 jaar geleden
    Nu gaat men de scheidsrechter nog de fout geven indien hij het reglement opvolgt. Neen, als dat "wijf", is misschien wat vrouwonvriendelijk maar ze gedraagt zich ook zo, voelt dat ze gaat verliezen dan is er altijd wat. Dat ze maar een voorbeeld neemt aan haar oudere zus, waarvan ik nog nooit onfatsoenlijk gedrag heb gezien.
  • Denis Van den broeck

    6 jaar geleden
    Dat is altijd iets met haar als je in de fout gaat moet je dat ook kunnen toe geven maar ja het zal weeral aan de scheids liggen zeker . Vrouwen rechten domme gans ga is mee zand stralen een week is zien hoeveel praat je dan nog zal hebben .
  • WILLY De Bie

    6 jaar geleden
    serena, vedette allures, alsof ze nog niet gewonnen en verdiend had, nooooooiit genoeg die "STERREN"foei, foei
  • els de Loof

    6 jaar geleden
    Ze kwam heel gemeen uit de hoek. Ik moet van die vrouw niks meer weten. Proficiat en respect voor de winnares.
  • Marko Decandt

    6 jaar geleden
    Schorsen is hier op zijn plaats. Alle zaken die ze daar naar boven haalde had nu is echt geen zak te maken met wat er gebeurd was. Ze is gewoon een zeer slechte verliezer. En het ergst van al vind ik dat ze 1 van de mooiste momenten van de tegenstander zo naar de botten haalt. Ik vind het erg dat Osaka op zo'n eerste GS overwinning moet terugkijken.