Giroud heeft er net 2-1 van gemaakt, Oranje baalt.
Volledig scherm
Giroud heeft er net 2-1 van gemaakt, Oranje baalt. © REUTERS

Nederland nipt de boot in bij Frankrijk (2-1) - Denemarken smukt blazoen op met zege tegen Wales dankzij goals van Eriksen

17 reacties

  • Dalisz Fara

    6 jaar geleden
    @Meert Dominique. Wishfull thinking dat Hazard en DeBruyne supertalenten zijn. Fantastische spelers, maar geen absolute top. In dat geval waren ze al weg uit de PL om bij Barca of Real te spelen.
  • Ricardo Paulssen

    6 jaar geleden
    beste Frank is, je kunt niet zomaar weten dat Frankrijk slechter speelt dan tijdens WK, dat ligt namelijk ook aan het spel/tactiek van de tegenstanders die zich zullen aanpassen aan hun. daarbij waren Les Bleus toch niet de hele wedstrijd de betere
  • Christiaan van Mansfeld

    6 jaar geleden
    Hoe lang gaan de gefrustreerden hier blijven zeuren over de wereldkampioen Frankrijk? Ook mijnnteam niet maar wat heeft Belgie dan geleverd? Een goed team maar geen vernieuwing en buiten de grens praat niemand meer over Belgie.
  • Mark Marken

    6 jaar geleden
    Meert Dominique weet het blijkbaar beter dan de scouts van Barcelona etc. Die staan namelijk allemaal in de rij voor De Jong en De Ligt.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Jammer dat Oranje precies moet verliezen tegen Frankrijk door een goal van de "spits" Giroud die er in het WK geen enkele keer in geslaagd is een goal te maken. Nederland verdiende beter.