Stockfoto. De afgebeelde vrouw is niet de lerares om wie het gaat. Een Amerikaanse lerares is tijdelijk geschorst nadat ze haar klas onderworpen heeft aan een dubieuze ‘moraliteitstest’. De leerlingen werden onder anderen bevraagd over incest en het doden van jonge hondjes.
Volledig scherm
Stockfoto. De afgebeelde vrouw is niet de lerares om wie het gaat. Een Amerikaanse lerares is tijdelijk geschorst nadat ze haar klas onderworpen heeft aan een dubieuze ‘moraliteitstest’. De leerlingen werden onder anderen bevraagd over incest en het doden van jonge hondjes. © Thinkstock

Lerares tijdelijk geschorst van school na dubieuze moraliteitstest

Een Amerikaanse lerares is tijdelijk geschorst nadat ze haar klas onderworpen heeft aan een dubieuze ‘moraliteitstest’ in haar lessen Engels. De leerlingen werden onder anderen bevraagd over incest en het doden van jonge hondjes.

20 reacties

  • Stefan Klemic

    6 jaar geleden
    Daar is toch niets mis mee? Dit gaat tenminste over dingen die in het echte leven gebeuren. Toen ik op school zat, had ik altijd het gevoel dat we veel te weinig voorbereid werden op het echte leven, en van veel lessen vraag ik me nog af wat er het nut van was.
  • steven ingelbrecht

    6 jaar geleden
    Er is voor mij weinig dubieus aan deze test. Spijtig dat de schrijver deze test zo framed. Je kan jezelf er beter door leren kennen als je de moeite doet niet alles zwart wit te zien.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Het is inderdaad niet normaal dat één lerares deze vragenlijst toepast. Misschien een dergelijke test laten uitwerken door bevoegde instanties voor heel het land. Op die manier kan men misschien mogelijke psychopaten opsporen en registreren.
  • Peter Janssens

    6 jaar geleden
    Heb de test gedaan, redelijk accurate uitkomst. Zie persoonlijk niet in wat er mis mee is, de 15-16 jarigen van tegenwoordig zijn wel wat mondiger en beter op de hoogte van de actualiteit dan de vorige generaties.
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Dit zijn geen vragen voor normale mensen, en compleet immoreel !