rv/instagram cristianoronaldo
Volledig scherm
© rv/instagram cristianoronaldo

Gewezen Liverpool-ster met heerlijke anekdotes over naakte Ronaldo, tatoeages en het moment in zijn Aston Martin dat zijn leven veranderde

Time-OutJawel, vetbetaalde profvoetballers die zowel bescheiden als grappig gebleven zijn - ze bestaan nog. De gewezen Engelse international Peter Crouch (37), tegenwoordig aan de slag in de Championship bij het gedegradeerde Stoke City, bijvoorbeeld. Daarvan is zijn pas uitgebrachte biografie 'How to be a Footballer' het bewijs. Enkele markante passages. 

12 reacties

  • Yves François

    6 jaar geleden
    Tja, Crouch, heeft zowat bij de helft van de Engelse ploegen gespeeld, zijn biografie is in alle geval beter dan zijn voetbal, respect.
  • Christiaan van Mansfeld

    6 jaar geleden
    Mooi, ken hem amper als voetballer maar leer hem nu kennen als een verstandig mens. Jammer dat jonge voetballers en hun entourage niet lezen laat staan leren.
  • marc germeau

    6 jaar geleden
    Alex jongen, als schrijver is het de bedoeling dat je iets boeiends uitbrengt. Als er alleen maar biografieën zouden bestaan, zou het heel saai zijn. In elk geval, deze enkele anecdotes geven me zin het boek te lezen... Héél fraai geschreven.
  • Koen Zétrud

    6 jaar geleden
    Verstandige man. Voeten op de grond. Niet gemakkelijk!
  • Mark Marken

    6 jaar geleden
    Het lijkt me niet meer dan normaal dan dat deze enorm beperkte voetballer (nou ja...) enige bescheidenheid toont. ‘t Is niet alsof we hem om zijn briljante spel herinneren.