Jonathan David.
Volledig scherm
Jonathan David. © Photo News

FT België (10/09). Cercle haalt ex-Rouche - Gentse sensatie scoort ook twee keer bij debuut voor Canada, Buffalo's steken Chelsea en Man. City de loef af

Belgisch voetbalHoelang ligt die bepaalde middenvelder in de lappenmand? Wie moet toekijken vanop het strafbankje? En welke zomeraankoop moet het waarmaken? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

2 reacties

  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    Ik ben benieuwd hoe de soap morgen zich gaat verder zetten mbt de geschorsten en de evocatiecommissie die voorkomt op vraag van het bondsporket. coucke had al gezorgd dat het bondsparket zeker ging evocatieberoep aantekenen, dit in het belang van zijn eigen anderlecht. De competitie is al volledig vervalst, en als die spelers een verdere schorsing krijgen zijn er andere ploegen die er zullen van profiteren.Belgische voetbal armoe troef!!!!
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Spijtig voor die jongen van Gent want dat wenst ge niemand toe. Bij welke ploeg hij speelt doet er op zulke momenten niet toe. Tenslotte heeft die jongen waarschijnlijk ook een gezin en/of familie te onderhouden.