Screenshot
Volledig scherm
© Screenshot

Els De Schepper lanceert samen met 32 (!) BV's single voor zelfmoordlijn

ShowbizzVandaag, 10 september, is het Werelddag Suïcidepreventie. Voor die gelegenheid lanceert cabaretière Els De Schepper vandaag het nummer 'Noodrem', waar maar liefst 32 bekende Vlamingen aan meewerkten.

8 reacties

  • Jack Dereder

    6 jaar geleden
    Patrick morel, ik denk eerder dat dit te maken heeft met de diepgewortelde provinciale mentaliteit. Wie er anders uitziet of doet wordt aangevallen of afgesneden. Wat moeten de buren wel niet denken?Homo’s zijn ok zolang het mijn kind maar niet is. Vreemdelingen zijn profiteurs, behalve die ene die ik ken, die is anders. Enz... er is nog steeds weinig tolerantie in onze kleinburgerlijkheid. Alleen maar als het niet in mijne hof gebeurd.
  • Lucie Barbe

    6 jaar geleden
    Het is een mooi initiatief van Els maar dat lied wordt niet gekocht of gestreamd door iemand die zelfmoord wil plegen , die hebben wel wat anders in hun hoofd en het is geen liedje die daar iets aan gaat veranderen. Meer en meer jongere mensen doen aan zelfdoding , maak de wereld weer leefbaar en geef ze terug een toekomst , voor vele jongeren is het leven echt uitzichtloos
  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    Inmiddels ben ik het kwade door en zijn mijn gedachten weggeëbd. Onze regering heeft mijn leven compleet kapot gemaakt omdat ze mij als slachtoffer van vluchtmisdrijf met blijvend letsel niet serieus nemen en alle hulp weigeren.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    Zouden beter zorgen dat Huisdokter bepaalde antidepressie niet meer mogen voorschrijven Er is zo een pil binnen de 3 weken 10/20%zelfmoordpoging Huisdokter schrijven die welig voor zonder de entourage ervan te verwittigen deze patienten niet alleen laten eerste 1mnd SCHANDE ZWVL
  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Verplicht "bezoekje" aan diamantmuseum/slijperij ? Kan je miSSchien ontdekken in welke facetten van uw leven bewerkt werden en worden door de amateurs in uw omgeving zodat uw glans weggaat en wegging. Dit is GEEN verkooppraatje om lid te worden, pardon uitgenodigd te worden met HOGE hoed in de hand (zoals bij de meeste(rs) van...)