Volledig scherm

WTA steunt Serena Williams na rel met scheidsrechter: "Mannen en vrouwen moeten gelijk behandeld worden"

US OpenWTA, de overkoepelende organisatie voor professionele tennissters, springt in de bres voor Serena Williams. De Amerikaanse was in de finale van de US Open woest op de scheidsrechter na volgens haar een seksuele opmerking. "De WTA is van mening dat er geen verschil mag zijn in de tolerantienormen van emoties tussen mannen en vrouwen." 

107 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Wat steunt haar ...? Schandalig dat ze die gedrag goedkeuren van deze " vrouw " die denkt dat ze alles mag ... Ze verdient een zware straf ...dat ze maar rap op pensioen ga ...geen groot verlies voor het tennis !
  • Walter Stassen

    6 jaar geleden
    Dan spelen vrouwen ook max 4 uur ipv 2u voortaan? Of willen we weer enkel het aangename van gelijkheid? Zo kennen we het kotsmisselijke feminisme al
  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    Haar steunen voor haar onbeschoft gedrag?omdat zij Williams noemt en steenrijk is en een vrouw?de scheidsrechter zit daar voor piet snot?
  • Luc Van Doren

    6 jaar geleden
    Ik heb de wedstrijd live gezien en volgens mij 3 terechte beslissingen. Of er een verschil bestaat tussen beslissingen bij mannen en vrouwen weet ik niet. Maar dat is niet het probleem van deze scheidsrechter. Hij deed wat hij moest doen en zou daar moeten voor beloond worden, niet gestraft. Heel knap trouwens van Osaka dat ze rustig bleef en won. Als 20-jarige in je eerste grand slam finale niet zo eenvoudig.
  • Regean Clauw

    6 jaar geleden
    Grote kampioene beste ooit, maar slechte verliezer