Na de rode kaarten voor Tabekou en Bijker gingen de poppen aan het dansen, met assistent-coaches Fred Vanderbiest en Abder Ramdane in de hoofdrol.
Volledig scherm
Na de rode kaarten voor Tabekou en Bijker gingen de poppen aan het dansen, met assistent-coaches Fred Vanderbiest en Abder Ramdane in de hoofdrol. © Photo News

KV Mechelen en Union krijgen 5.000 euro boete voor knokpartij, morgen individuele straffen - Vanderbiest ontkent racistische uitlatingen

Proximus LeagueKVM-assistent-coach Fred Vanderbiest ontkent de racistische beledigingen aan het adres van enkele stafleden van Union. Tijdens de 2-2-draw bij Union kwam het tot een schermutseling in de spelerstunnel, waar Vanderbiest een vuistslag kreeg en zeven hechtingen nodig had. "Dit heb ik ook in de lage regionen nog nooit gezien", klonk het bij Malinwa-coach Vrancken. Beide clubs moeten alvast 5.000 euro betalen, morgen volgen individuele straffen. 

45 reacties

  • Rudy Mestdag

    6 jaar geleden
    Voetbal een feest . Grapje zeker ?
  • Jeffrey van walle

    6 jaar geleden
    Van der Biest zou zoiets nooit zeggen, zo een braaf ventje. Wie dat beweerd kent hem niet goed. Hij is de liefste trainer van gans de meute . En dan nog in het Frans ?
  • James Clean

    6 jaar geleden
    Wat worden de woorden racisme en sexisme toch veel misbruikt. En wat erger is, ze komen er meestal nog mee weg! Feit is dat er een vuistslag gegeven is!!
  • Gunther Serneels

    6 jaar geleden
    Zielig kereltje diee Vanderbiest,overal waar hij geweest is was het noppes...
  • René Mattyns

    6 jaar geleden
    Voetbal is een feest, en op feestjes wordt er al eens een lap op gegeven