Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Twee festivalgangers Tomorrowland stierven door watervergiftiging na XTC-gebruik

Het parket van Antwerpen bevestigt dat de doodsoorzaak van de twee vrouwelijke bezoekers van dancefestival Tomorrowland in Boom druggerelateerd is. Volgens het onderzoek van de aangestelde deskundigen zijn de vrouwen overleden aan een watervergiftiging, veroorzaakt door XTC-gebruik in combinatie met verschillende omgevingsfactoren.

55 reacties

  • Jos Indigne

    6 jaar geleden
    Stierven door XTC vergiftiging ,
  • Francis smet

    6 jaar geleden
    Dood door water te drinken kan zeker wanneer je lichaam teveel water vasthoud kan ofwel het hart niet meer aan, of de longen schieten vol water wat ook een zware belasting is voor het hart. Ook verdwijnen er veel mineralen uit het lichaam door transpiratie. Je moet maar eens aan hartpatiënten vragen hoeveel er daarvan vochtafdrijvers nemen om het hart te ontlasten.
  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    @Jonas Vandendriessche: En wat als er cyanide in hun drank was gedaan? En wat als er rattenvergif in hun drank was gedaan?
  • Mark De leeuw

    6 jaar geleden
    Drugs nemen om feest te willen vieren........nounou wat een gaaf feest als je de helft niet meemaakt Ga je naar een saai verjaarsfeest?? Neem XtC dan maak je toch niets mee.. Echte dombo’s
  • Robert O'Really

    6 jaar geleden
    Dance en hard drugs gaan hand in hand. Kijk maar naar het gebruik door Dj's backstage...