Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Man uit Sint-Niklaas (67) sterft bij motorongeval in Thailand

BinnenlandEen 67-jarige man uit Sint-Niklaas is vrijdag om het leven gekomen bij een verkeersongeval in het Thaise Patong, vlakbij Phuket. Dat meldt de Thaise nieuwssite The Thaiger en is onze redactie bevestigd door Buitenlandse Zaken. Walther De Belder was op weg met de motor toen hij botste met een wagen en een pick-uptruck. Hij stierf ter plaatse.

7 reacties

  • David Van Petegem

    6 jaar geleden
    In Bangkok is het nog erger.
  • Pascal Vechter

    6 jaar geleden
    Buitenlandse zaken staat de nabestaanden bij . Tja nabestaanden hebben nog geen officieel nieuws ontvangen van buitenlandse zaken . Zo erg is het gesteld in belgie .
  • Bjorn Robberechts

    6 jaar geleden
    Ik rij al jaren in Thailand met de auto en motorfiets. Persoonlijk vind ik de verkeersveiligheid niet slechter dan in België. Wanneer je de verkeersregels naleeft zal je niet snel problemen ondervinden. Toch zijn er in Thailand, net zoals in Belgie, bestuurders die het soms niet zo nauw nemen met de bestaande verkeersregels. Veel sterkte aan de familie en nabestaanden.
  • herman schrijvers

    6 jaar geleden
    Niet overdrijven met gemiddeld 80 doden per dag het zijn gemiddeld 60 a 61 per dag waar haal je die informatie vandaan ??? Natuurlijk zal men de Belg de fout toewijzen dat is de gemakelijkste manier van ongeval afsluiting .
  • Jose Van Hauwaert

    6 jaar geleden
    Ik rij hier ongeveer 15.000 km per jaar. Heel gevaarlijk...als men rijden wil zoals een Thai. Ook de wanna be motrrijders zijn gevaarlijk, nooit of weinig moto gereden in België en hier de Hells Angel willen spelen... Mijn raad, rij zo defensief als mogelijk, hou grote afstand en draag aangepaste kledij en geen Tshirt, short en badsloefkes zonder helm.