BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bondscoach De Weert maakt selectie bekend voor WK wielrennen, mét Hermans, Meurisse en Pauwels: "We moeten ambitie tonen"

WK wielrennenBelgië trekt met Tim Wellens, Tiesj Benoot, Dylan Teuns, Greg Van Avermaet, Laurens De Plus, Serge Pauwels, Ben Hermans en Xandro Meurisse naar het WK wielrennen in het Oostenrijkse Innsbruck. Dat maakte bondscoach Kevin De Weert zopas bekend. De elite-heren komen op zondag 30 september in actie. 

40 reacties

  • Clement Alfons

    6 jaar geleden
    De Weert is een slapswanz en hypocriet als je zo onzin probeert te verkopen . Hij danst gewoon naar de pijpen van anderen. Hoe je forme is of fietst op dit moment is van geen belang enkel wie en bij welke ploeg je bent . Iemand die uit blessure komt is geen risico? Komaan man je kan zelfs niet fatsoenlijk liegen.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Afwachten hoe De plus voor de dag komt. na zijn zware val en revalidatie.Kan wel hoog eindigen, net als Van Avermaet. ik verwacht dat de koers lang gesloten zal blijven en erg laat openbreekt. je krijgt zo'n scenario als LBL..de deur staat heel de wedstrijd achteraan open zonder er echt hard gekoerst word.
  • Aaa Aaa

    6 jaar geleden
    zelfde taktiek als vorige WK's geen platte prijs , maar wel sterkste ploeg ,
  • jonas melis

    6 jaar geleden
    Walter Baele: Er is maar 1 quickstepper erbij namelijk Deplus en die vertrekt straks naar Lotto Jumbo. Dus was is dat nu weer voor zever. Ik vind dit ook de best mogelijke selectie
  • Guy Miserez

    6 jaar geleden
    Waarom de Greg en Thomas niet??