© louisa moons

Jaarlijks ledenfeest Tuinhier Eksel

Op 1 september hield Tuinhier Eksel haar ledenfeest, waarop ook de uitslag van de hofkeuring bekendgemaakt werd.

louisa moons

Tuinhier-bloemschiksters Tineke en Mia hadden weer gezorgd voor mooi versierde tafels. De avond begon met een welkomstwoord van de voorzitter aan de leden en de hofkeurders. Enkele bestuursleden hadden zich verontschuldigd wegens ziekte of andere verplichting. De voorzitter bedankte ook alle leden die geholpen hadden bij de mooie bloemschiktentoonstelling van het 80-jarig bestaan van Tuinhier. Vervolgens konden de aanwezigen aanschuiven voor een feestmaal, dit jaar een warm buffet waar iedereen kon van genieten.

De hele avond lang konden de aanwezigen een mooie powerpointpresentatie - gemaakt door een bestuurslid - van de gekeurde tuinen, de uitstap naar Tessenderlo, en de bloemschiktentoonstelling van hun 80-jarig bestaan bekijken. Na het lekkere eten ging men over tot de bekendmaking van de uitslag van de moes- en siertuinen. Iedere deelnemer kreeg een mooie foto van zijn eigen tuin, een diploma en een aankoopbon te gebruiken bij de jaarlijkse aankoop van planten of potgrond van de afdeling of een aankoop bon te gebruiken bij Aveve.

Als dessert konden de Tuinhierders genieten van rijstpap en tiramisu. Daarna ging de trekking van de tombola door met talrijke prijzen, zodat vele leden met een prijsje huiswaarts konden gaan. Met een drankje kon men nog gezellig verder praten. Het was een fijne avond en iedereen ging weer voldaan naar huis.

Op de foto de leden van de gekeurde tuinen, de hofkeurders en het aanwezige bestuur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer