Hans Bonte.
Volledig scherm
Hans Bonte. © Photo News

Gouverneurs Oost- en West-Vlaanderen tevreden met actieplan tegen transmigratie, Hans Bonte mist efficiëntere aanpak smokkelbendes

Het actieplan tegen transmigratie van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) en staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) valt in goede aarde bij de gouverneurs van de provincies Oost- en West-Vlaanderen. Burgemeester van Vilvoorde, Hans Bonte, vindt dan weer dat de oorzaak van het probleem - de smokkelbendes - efficiënt moet worden aangepakt. Brussels schepen Alain Courtois is blij dat "het Maximiliaanpark nu zijn functie van groene long voor de omwonenden zal terugkrijgen".

11 reacties

  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Bonte, zou je niet beter orde op zaken brengen in Vilvoorde! Die gouverneurs zij blij met een dode mus, busje komt zo. Maar dat busje gaat wat kilometers gaan afleggen en steeds dezelfde mensen gaan ophalen. Geef ze misschien een rittenkaart gratis.
  • Marc Nijs

    6 jaar geleden
    Denk dat je meer dan werk genoeg hebt in Vilvoorde Hans. Ik stel vast dat (gewone) handelszaken verdwijnen, dat de markt ook niet meer is wat ze geweest is. Veiligheid ? Misschien helpt het als je je oor zou te luisteren leggen bij de oorspronkelijke Vilvoordenaars.
  • Geert Vandewalle

    6 jaar geleden
    Er was zeker een efficiente aanpak toen zijn vrienden en partijgenoten het vreemdelingenprobleem mochten aanpakken, iedereen mocht er in. Nu dat men probeert hun falen te verbeteren is deze huichelaar ook niet tevreden. Hoe zit het in Vilvoorde jongen, daar hebt ge genoeg werk om ze te heropvoeden.
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Ja Hans, jij mist van alles. En uw partij miste gedurende meer dan 35 jaar als ze aan de macht waren voeling met de burgers. En wat hebben jullie je constructief gedragen gedurende deze 4 jaar he. Met jullie stakingen om het land lam te leggen. En deze krant die de kleuren heeft van jullie partij. Kijk maar naar het logo van HLN. Ja die helpen ook mee door zo'n meningen niet weer te geven. En dan maar vragen om te reageren.
  • Jos Goris

    6 jaar geleden
    Ik ben niet voor de SPA,maar ik steun Hans Bonte!