De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un met de Amerikaanse president Donald Trump na de eerste top tussen de twee op 12 juni van dit jaar in Singapore.
Volledig scherm
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un met de Amerikaanse president Donald Trump na de eerste top tussen de twee op 12 juni van dit jaar in Singapore. © REUTERS

Kim Jong-un schrijft brief naar Trump en vraagt om nieuwe ontmoeting

BuitenlandKomt er een nieuwe topontmoeting tussen de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un en de Amerikaanse president Donald Trump? De kans lijkt groot, zo laat het Witte Huis uitschijnen. Woordvoerster Sarah Sanders liet vandaag namelijk weten dat Donald Trump een brief van Kim Jong-un heeft ontvangen, waarin die laatste vraagt om een nieuwe ontmoeting met de Amerikaanse president.

29 reacties

  • Sharon Debeul

    6 jaar geleden
    Of Kim bekeerd werd door Trump, valt nog af te wachten. Maar dat mr Baeyens bekeerd werd door Trump staat vast.
  • Jan Wuyts

    6 jaar geleden
    Allee Trumpke, sorry voor de vorige keer, ik wil echt wel babbelen, misschien met die Belgische premier erbij, die zijn specialist in het sluiten van aanvaardbare compromissen, (die we nadien even rap terug kunnen vergeten).
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Trump is duidelijk fier dat hij met Kim op de foto mag.
  • ivan de ridder

    6 jaar geleden
    November komt eraan, Trump heeft een overwinning nodig om op het droge te blijven. Meer is dit niet.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Kim Jong-oen moet 'bekeerd' zijn door Trump. Of denkt hij nog altijd dat het een 'oude seniele man' is die hij om de tuin kan leiden gelijk de establishment voorganger.