Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kimi Räikkönen tekent voor twee jaar bij Sauber, toptalent Leclerc stapt over naar Ferrari

Formule 1Kimi Räikkönen vertrekt aan het einde van het seizoen bij Ferrari en tekent voor de komende twee jaar bij Sauber. Als opvolger van de laatste Ferrari-wereldkampioen haalt de Scuderia het toptalent Charles Leclerc binnen.

42 reacties

  • johan fransaert

    6 jaar geleden
    waar is de tijd dat je in de F1 echt talent moest hebben nu is het vooral hoeveel centen kun je via sponsoring inbrengen en op termijn is dit een gevaarlijke evolutie.
  • rudi van dijck

    6 jaar geleden
    @ Ingrid, Ferrari kiest voor Kimi, omdat ze hem langer willen houden!! en met Kimi zijn jaren ervaring, gaat hij het radar team Sauber verder mee opbouwen. ook ten voordele van Ferrari!! en vergeet ook niet dat Kimi mede aandeel houder is bij Sauber! dus factor centen spelen hier dus ook weer zijn rol!! als je in de F1 komt moet je geluk hebben dat je in de juiste wagen zit!! zo niet pech, vraag maar eens aan Vergne, Buemi, etc etc.
  • Dries Marc

    6 jaar geleden
    Ik denk dat Stoffel zich geen zorgen moet maken talenten komen sowiezo bovendrijven en de F1 is niet de enige tak van autosport en tegenwoordig zijn de races saai ,spijtig genoeg. Gevechten alla Prost-Senna of Hunt - Lauda zullen we niet zo snel meer meemaken. En geloof me vrij alle maar dan ook alle piloten in de F1 kunnen sturen.
  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    Vreemd dat Ferrari voor Räikkönen kiest en niet voor superwonder talent Vandoorne. Hahaha.
  • Stavros Kanakaris

    6 jaar geleden
    Jammer, vond de onderkoelde reacties van Raikonen als hij wint of en podiumplaats behaalt altijd super (itt het gekrijs van Vettel, Hamilton etc). Coole gast.