Tim Cook, CEO van Apple, tijdens de lancering van de iPhone X in september vorig jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Cook, CEO van Apple, tijdens de lancering van de iPhone X in september vorig jaar. © REUTERS

Waarom we fortuinen geven voor een nieuwe iPhone

Apple zal woensdag drie nieuwe iPhones aankondigen. Hoe de nieuwe modellen precies heten, is niet duidelijk. Dat iPhone-fans opnieuw serieus in hun buidel moeten tasten, staat buiten kijf. Waarom geven we meer dan 1.000 euro uit aan smartphones?

39 reacties

  • Steven Coppieters

    6 jaar geleden
    Dat volwassenen in die hype meegaan, so what? Veel erger vind ik dat kinderen (13j) ook geïndoctrineerd zijn en clubjes vormen van IPhone X gebruikers. Huawei is dan zogezegd willen maar niet kunnen. Dus voor de losers. Waar zijn de punkers van 2018?!
  • Bene Devos

    6 jaar geleden
    Omdat we massaal gek en snobistisch zijn?
  • Hilde Peeters

    6 jaar geleden
    Als die valt is die ook stuk geef nij maar een goedkope moet er geen maand voor werken
  • Vincent Delforge

    6 jaar geleden
    Een fortuin? Ik betaalde mijn eerste mobilofoon rond 1990 185000 Bf. Meer als 4000€ dertig jaar geleden. Dat was pas een fortuin. En daarin zaten de camescoop, fotoapparaat, electr. agenda, walkman/discman/mp, mini pc enz... dat mijn iphone verbergt.
  • carlos caballero

    6 jaar geleden
    Als je een degelijke GPS, en een fototoestel, en een kleine laptop, en een GSM apart koopt, dan ben je veel duurder uit, en moet je al die toestellen overal samen met een resem opladers mee zeulen. Eigenlijk valt de prijs van een degelijke smartphone dus wel nog mee.