De Roeck
Volledig scherm
© De Roeck

Peperdure Audi van Antwerpse politie in de prak gereden bij interventie

BinnenlandEen gloednieuwe gepersonaliseerde Audi SQ7 van de lokale politie van Antwerpen is wellicht volledig verloren na een zwaar verkeersongeval in het Antwerpse district Borgerhout. 

34 reacties

  • Hilde

    6 jaar geleden
    Veel te snelle auto voor in antwerpen mee rond te rijden
  • Milan Wouters

    6 jaar geleden
    Ja typisch de politie doet niks verkeerd
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Allerlei controles nog meer opdrijven en binnen een paar maanden hebben ze een nieuwe, de eigenaar van de aangereden auto zal er slechter vanaf komen in fout of niet in fout.
  • FREDDY VANHOET

    6 jaar geleden
    Ook politie moet opletten en rekening houden met andere weggebruikers ......
  • Francois Sals

    6 jaar geleden
    de Antwerpenaar zal dat wel betalen, het K.I. ven je huis wat omhoog en de gemeentebelasting ( stadbelasting ) op je loon ook wat omhoog en het probleem is opgelost.
  1. Baby K. was één dag oud en werd bijna alleen begraven: “De verlatenheid wanneer niemand naar het kerkhof komt behalve wij, die kruipt diep in je”
    PREMIUM

    Baby K. was één dag oud en werd bijna alleen begraven: “De verlaten­heid wanneer niemand naar het kerkhof komt behalve wij, die kruipt diep in je”

    Zonder de dichters van ‘De Eenzame Uitvaart’ was op 2 april in Antwerpen een baby’tje van één dag oud in eenzaamheid begraven. Omdat er geen familie naar het kerkhof kwam om afscheid te nemen, nam dichter Max Greyson (36) die taak op zich. Hij schreef voor K. het gedicht ‘Niet Klein’. Meisje K. is het derde Antwerpse borelingetje in één jaar tijd dat niet alleen begraven moest worden, dankzij de uitvaartdichters. “We hebben het niet gedroomd. Je was er, even, je zong, je keek.”
  2. De Notre-Dame herrijst, mede dankzij deze Vlamingen: “Niet onze grootste werf, wel de indrukwekkendste”
    PREMIUM
    4

    De No­tre-Da­me herrijst, mede dankzij deze Vlamingen: “Niet onze grootste werf, wel de indrukwek­kend­ste”

    Precies vijf jaar geleden vernielde een brand de Notre-Dame in Parijs. Tegen 2024 zou de kathedraal uit haar as herrijzen, zo verzekerde de Franse president Emmanuel Macron. En hij lijkt gelijk te krijgen. In december volgt de langverwachte heropening. En die verrijzenis komt er mede dankzij enkele Vlamingen. “De natuursteen die we gebruikt hebben, is dezelfde als die van de Begijnhofkerk in Mechelen”, vertellen Tine (57) en Kim (33).