Nicki Minaj kan niet lachen met cartoon van Serena Williams.
Volledig scherm
Nicki Minaj kan niet lachen met cartoon van Serena Williams. © Photo News/Twitter

Nicki Minaj reageert op racistische cartoon van Serena Williams: "Waar zat die kerel met zijn hoofd?"

CelebritiesNicki Minaj is niet te spreken over de racistische cartoon van Serena Williams die getekend werd door de Australische artiest Mark Knight. Na het verlies van Williams verscheen de prent in The Herald Sun, en ondertussen kon de publicatie al op veel tegenstand rekenen. Nu ook op die van rapper Nicki Minaj.

22 reacties

  • Marko Decandt

    6 jaar geleden
    Die Nicki Minaj loopt er gewoon bij als een karikatuur. Maar ze zal waarschijnlijk ook niet weten wat dat is, gezien haar domme reactie op een karikatuur, die ik persoonlijk heel geslaagd vind en de situatie volledig correct weergeeft.
  • Dirk Vermaelen

    6 jaar geleden
    Ik kan er wel mee lachen. Wat is nu het probleem weer? Ik heb de indruk dat de afrikanen zelf een probleem hebben met hun uiterlijk, kleur. Het is wat het is. Ga naar de psycholoog man. Dit loopt de spuigaten uit.
  • Laura Van Overstraeten

    6 jaar geleden
    Alles is tegenwoordig racistisch. Is eerst dat wordt gebruikt als ze hun zin niet krijgen of het staat hun niet aan. Had mevr. Williams maar niet zo belachelijk moeten doen tijdens de finale. Dit haalt ze zichzelf om de nek. We moeten al schrik hebben om überhaupt iets te zeggen tegen/over iemand met een verschillende huidskleur want anders zijn we meteen racisten.
  • Anthony Vandooren

    6 jaar geleden
    "Racistisch"... Het meest misbruikte woord ever
  • ISABEL FRANCOIS

    6 jaar geleden
    Er is niks verkeerd mee en al helemaal niet racistisch.Het is een cartoon! Iemand moet hen toch eens het begrip 'cartoon' uitleggen.