iStock
Volledig scherm
© iStock

Kapot achterlicht levert fietser levenslang rijverbod op

Een 26-jarige man uit Blankenberge heeft in de Brugse politierechtbank een levenslang rijverbod gekregen, nadat hij eerder dit jaar geklist werd op een fiets met een kapot achterlicht. 

53 reacties

  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Terug hetzelfde, heb gisteren nog maar pas op een ander geval gereageerd, rechter verklaard man ONGESCHIKT, is bijna dagelijkse kost als je voor een Politierechtbank komt, hoeft maar naar je gezicht niet te kunnen kijken, ook al is het een banale overtreding en je wordt ongeschikt verklaard, mooie wetgeving.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    Daar aan zie je niet ieder gelijk voor de wet Doodrijders met alco krijgen geen levenslang rijverbod RECHTER Allen hier misbruik van macht -geen advocaat die misbruik aanklaagt Ook de politie iemand onder invloed Vragen stellen die niet in boekje staan -Dokter laten komen om bloed bij fietser Van begin af is miserie zoeken! tegen?,
  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Terechte straf gezien de omstandigheden.
  • diane roelant

    6 jaar geleden
    levenslang rijverbod noemen ze dit ????als je na een paar maanden alweer op de fiets mag??wat voor een gekke boel is dat hier in Belgie!Is dat om de burgers te misleiden ?of om hen belachelijk te maken?
  • Maxim Borgers

    6 jaar geleden
    Syriëstrijders komen er met minder vanaf zijn dan ook geen autochtonen natuurlijk