Josh vroeger en Josh nu.
Volledig scherm
Josh vroeger en Josh nu. © rv/Facebook

Man verliest 60 kilo in acht maanden door 16 uur per dag niets te eten: "Trots dat ik op eigen kracht ben afgevallen"

Begin dit jaar woog de Australiër Josh Ellison bijna tweehonderd kilo. De man leefde op een dieet van fastfood, soft drinks en ongezonde tussendoortjes en had bijna geen beweging. Toen het hem niet lukte om zijn vrouw zwanger te maken, nam hij de drastische beslissing om elke dag zestien uur lang te vasten en zijn eetpatroon om te gooien. Inmiddels is hij zo’n zestig kilo lichter én is zijn vrouw in verwachting.

10 reacties

  • Anthony van der Borght

    6 jaar geleden
    Ieder zijn eigen mening er over
  • Brent Raeyen

    6 jaar geleden
    Cecil, een ontbijt overslaan is niet ongezond. 'Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag': een mythe die ondertussen al lang achterhaald is!
  • Gerda Heyndrickx

    6 jaar geleden
    En wat als je terug normaal begint te eten !!!
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Niet voor iedereen. Maar op zich eigenlijk wel niet zo moeilijk, enkel om 13u00 en 18u00 goed eten zoals iedereen. Enige moeilijkheid is wanneer je met vrienden bent, alles eens uitleggen telkens aan iedereen.
  • cecil atherton

    6 jaar geleden
    Sinds wanneer is het ontbijt overslaan gezond? Nee, zorg gewoon dat de vetrollen er in de eerste plaats niet aanhangen dan hoeven ze er ook niet vanaf. Conclusie van dit zoveelste 'succesverhaal': ieder pondje gaat door het mondje.