FRANK ABBELOOS
Volledig scherm
© FRANK ABBELOOS

Terwijl Nathalie Meskens een appartement op Ibiza koopt, heeft ex Jeroen Van Dyck het financieel moeilijk

ShowbizzIn de liefde heeft Jeroen Van Dyck (38) - na zijn scheiding van Nathalie Meskens (36) - opnieuw het geluk gevonden. Hij heeft een vriendin en ziet de toekomst weer rooskleurig in. "We willen samen iets moois opbouwen, maar we nemen er onze tijd voor. Wij willen niets overhaasten. Verliefd zijn is een zalig gevoel. Het  brengt ook stabiliteit in mijn leven, en daar snakte ik naar", zei hij recent. Maar zakelijk gezien zou het er voor Jeroen echter minder stabiel aan toe gaan...

48 reacties

  • Benny Lagae

    6 jaar geleden
    Mooie liedjes duren niet lang
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Appartementje met geld van die diamantair zeker.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Als je na twee keer verlof in Thailand de pretentie hebt om een Thais restaurant open te doen dan moet je toch niet verbaasd zijn dat de boel niet draait. Maar ja, bv's weten het natuurlijk allemaal zoveel beter.
  • Maria de swert

    6 jaar geleden
    Het is alleen daar niet dat het moeilijk gaat , zo ken ik nog tal van sectoren en denk nu niet , ondanks al die soms zo positieve berichten ( als het maar waar is ? ) dat het gaat beteren . Je moet eens goed rondkijken in dorpen en steden en bijna overal hé …..juist LEEGSTAND en wat wil dat nu zeggen …….weer juist HET IS NIET MEER RENDABEL ! En de grootste boosdoener die alles zal vernietigen is On Line Shoppen en die dat tegenspreekt is een grote dromer , het komt NOOIT meer terug !!!
  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    Het enige wat ik van dit artikel leer, is dat er nog veel Golddiggers rond lopen op deze planeet.