Google, rv
Volledig scherm
© Google, rv

Paniek op Brusselse school: indringer met 'Casa de Papel'-masker valt klas binnen met (nep)wapen

Een gemaskerde man is maandag een Brusselse middelbare school binnengedrongen en heeft daar leerlingen bedreigd met een vuurwapen, waarvan nog niet bekend is of het om een echt wapen ging. Dat meldt de krant La Dernière Heure en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. Dat heeft een onderzoek geopend.

4 reacties

  • andre Dewilde

    6 jaar geleden
    carnaval iets te vroeg gestart me dunkt.
  • Jan Lemmens

    6 jaar geleden
    De PS schepen zal toch niet geschrokken zijn van de maatschappij waaraan ze jarenlang gewerkt hebben? Er is dringend nood aan iets anders in Chicago aan de Zenne.
  • Kris Luyckx

    6 jaar geleden
    Gaan ze nu Netflix verbieden?
  • stefan crama

    6 jaar geleden
    Wat een fantastische stad toch , onze hoofdstad.
  1. Marc Coucke lanceert energiecontract met 10 jaar vast tarief: is het echt het goedkoopste? Wij deden de vergelijking
    PREMIUM
    1

    Marc Coucke lanceert energiecon­tract met 10 jaar vast tarief: is het echt het goedkoop­ste? Wij deden de vergelij­king

    EnergyVision, de energieleverancier waarin ook Marc Coucke investeert, lanceert als eerste in Vlaanderen een energiecontract waarbij de stroomprijs gedurende tien jaar vastligt. Voor de zonnestroom van de panelen die het bedrijf gratis op jouw dak legt, betaal je zelfs 30 jaar hetzelfde “extreem lage tarief”. “Uniek ter wereld”, aldus CEO Maarten Michielssens. Een gezin zou zo tot 300 euro per jaar besparen. Hoe werkt het? Voor wie is het interessant of voor wie juist niet? En wat als je eerder wilt opzeggen? We vragen het aan Mijnenergie.be en aan Testaankoop.
  2. “Moeten we stoppen met werken en verhuizen?”: Mama van Rinus (2) en Arne (4) getuigt over plaatstekort in buitengewoon onderwijs
    PREMIUM
    9

    “Moeten we stoppen met werken en verhuizen?”: Mama van Rinus (2) en Arne (4) getuigt over plaatste­kort in buitenge­woon onderwijs

    Arne (4) is één van de kleuters die in Antwerpen op de wachtlijst voor buitengewoon onderwijs staat, net als ruim 700 andere kinderen. Zijn broertje Rinus (2) wacht hoogstwaarschijnlijk hetzelfde lot. Mama Nena De Roey (36) maakte samen met andere ouders een filmpje om het schrijnende probleem aan te kaarten. En wat als er plek is, maar ver buiten de stad? “Ik weet niet hoe we dat gaan bolwerken.”