Snelwegparking in Wetteren drie maanden dicht voor vrachtwagens na dodelijke steekpartij

Na de steekpartij waarbij een transmigrant vannacht overleed, gaat de snelwegparking in Wetteren richting Oostende zeker drie maanden dicht voor vrachtwagens. Dat heeft burgemeester Alain Pardaen (CD&V) beslist, in samenspraak met de politie, gouverneur en procureur. Dat is bevestigd aan VTM Nieuws.

169 reacties

  • Wouter Beyen

    6 jaar geleden
    Gemakkelijkheidsoplossing die probleem zal verplaatsen en bijkomende problemen veroorzaakt. Degenen die dit beslisten zitten niet op de juiste plaats!
  • Jean-Paul Peelos

    6 jaar geleden
    Grenzen sluiten NEEN. Parkings sluiten JA.
  • Renée Schietekat

    6 jaar geleden
    Dit land gaat stilaan ten onder aan de incompetentie van onze politici..als je denkt dat het niet erger meer kan, blijkt dat het nog wel erger kan. En de vraag is, wanneer gaat iemand eens krachtdadig optreden om paal en perk te stellen aan deze toestanden.
  • Rudy Raes

    6 jaar geleden
    Nog meer flitsmarathons in plaats van beveiligen !!!
  • Dominique Vandamme

    6 jaar geleden
    Verkeerde boodschap van de burgemeesters die de parkings "sluiten". Moeten we hieruit besluiten dat de mensensmokkelaars ons kunnen gijkzelen. Dit is geen burgemeester, maar een lafaard die waarschijnlijk denkt dat hij hiermee de CD&V in een goed daglicht kan brengen; Wanneer komt CD&V eens positief in de media?
  1. RECONSTRUCTIE. “Elke keer dat zijn vrouw ter sprake kwam, raakte Hans geëmotioneerd. Wat achter die emoties zat, wist ik natuurlijk niet”
    PREMIUM
    Zaak Annie De Poortere

    RECONSTRUC­TIE. “Elke keer dat zijn vrouw ter sprake kwam, raakte Hans geëmotio­neerd. Wat achter die emoties zat, wist ik natuurlijk niet”

    Plots was ze wég, op 12 november 1994. Was ze gevlucht, weg van man en zoon, in de greep van een psychose? Of zou haar lichaam na een wanhoopsdaad ergens in de Leiemeersen liggen? Maar niemand keek naar de andere aanwijzingen - ze was zonder paspoort vertrokken, er was een stuk tuin omgewoeld, haar man werkte elke poging om grondig te zoeken tegen. Dus bleef Annie De Poorter 30 jaar liggen waar haar man Hans D. haar had begraven. Dit is het verhaal van een web van leugens en gemiste kansen.
    Sint-Martens-Latem
  2. Scholier (17) wiens Vlaamse vlag werd afgenomen door leerkracht: “Congolese vlaggen waren geen probleem, die van mij wel”
    PREMIUM
    89

    Scholier (17) wiens Vlaamse vlag werd afgenomen door leerkracht: “Congolese vlaggen waren geen probleem, die van mij wel”

    Theo Francken deelde maandagochtend Vlaamse knuffels uit aan een middelbare school in Tienen: het N-VA-kopstuk reageerde daarmee op de heisa die ontstaan was nadat een leerkracht de Vlaamse vlag van één van de leerlingen had afgenomen. Die leerling, Bassem Khalil, een 17-jarige scholier met Egyptische en Marokkaanse roots, vertelt nu voor het eerst uitgebreid over wat er allemaal gebeurd is: “Het was mij enkel en alleen om het respect voor de Vlaamse cultuur te doen.”
    Tienen