Gewezen eerste minister Yves Leterme (CD&V) is sinds 2014 secretaris-generaal van de intergouvernementele organisatie IDEA.
Volledig scherm
Gewezen eerste minister Yves Leterme (CD&V) is sinds 2014 secretaris-generaal van de intergouvernementele organisatie IDEA. © Photo News

Leterme ontkent vertrek: “Ik ben nog altijd bij IDEA”

Volgens het Zweedse magazine Om Världen gaat de internationale organisatie IDEA op zoek naar een opvolger voor topman Yves Leterme. Maar de gewezen premier ontkent dat de beslissing al genomen is.

142 reacties

  • HUS JOZEF

    6 jaar geleden
    Volgens deze geldwolf gespot in heel Europa gingen wij er nog aan verdienen .
  • leppens victor

    6 jaar geleden
    Als je jezelf al niet meer in een totaal overbodige ,,instelling,,kunt handhaven,wat rest er dan nog?Ach ja,het europese circus. mvg.
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    Wel ja Yves, blijf maar gerust waar je nu zit, niemand die U mist hier, in tegendeel.
  • Franc saas

    6 jaar geleden
    Hij zal denkelijk éérst nog wat rond de pot draaien en ontkennen zeker , typisch voor een politieker .Voor mij staat hij nu ook voor een bedrieger een belasting ontduiker en in feite een dief ,maar dat past wel bij de CD&V ....crimineel, drugs en vreemdelingen.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    De man die alles deed voor de burger ! maar zoals gisteren bleek is er nog niemand vervolgt in ons land het onderzoek is nog steeds bezig straf he na 10 jaar dit noemt men nu scheiding der machten !