Direct naar artikelinhoud
FIFA 19

Rode Duivels boven in nieuwe editie voetbalspel 'FIFA'

Kevin De Bruyne, Eden Hazard en Dries Mertens op het WK voetbal.Beeld AFP

Rode Duivels boven in de komende editie van populair voetbalspel FIFA, dat binnenkort uitkomt. In FIFA 19 horen al zeker twee Belgen bij de tien beste spelers en krijgt ons elftal een hoge rating.

EA Sports laat traditioneel met mondjesmaat informatie los over de nieuwe editie van voetbalspel FIFA. Om de spanning op te voeren maakte de speluitgever nu de 11 tot 20 beste spelers van de game al bekend. Daartussen schittert Rode Duivel-doelman Thibaut Courtois, samen met toppers zoals Sergio Aguëro en Antoine Griezmann. Courtois is de 14de beste voetballer van het spel.

Op die manier weten we ook al zeker dat minstens twee Rode Duivels, meer bepaald Kevin De Bruyne en Eden Hazard, in de top tien zullen komen te staan. Het is alleen uitkijken waar ze precies zullen eindigen en welke voetballer dit jaar de beste speler wordt. Die titel zal wellicht gaan naar Ronaldo of Messi.

De Bruyne en Hazard krijgen elk een rating van 91. Ter vergelijking: PSG-sterspeler Neymar krijgt een rating van 92.  Later vandaag maakt EA Sports de volledige top tien bekend, en weten we of er meer Rode Duivels de top mogen sieren.