AFP
Volledig scherm
© AFP

Woods houdt Teuns van ritwinst in Vuelta, De Gendt verovert bolletjestrui

VueltaMichael Woods heeft de zeventiende etappe van de Vuelta gewonnen. De Canadees rekende op de slotklim af met medevluchter Dylan Teuns. Andermaal net niet voor de Belg. Daarnaast is Thomas De Gendt de nieuwe drager van de bolletjestrui. Simon Yates blijft leider.

15 reacties

  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    En we zijn er weer als Vlaming. Theuns rijdt een formidabele rit die loodzwaar is. Eindigt knap 2de en is dan te zwak, dom en ander fraais volgens de kenners hier. Jullie hebben duidelijk geen idee wat het is om een grote ronde te rijden, en hoe hey voelt na zo een rit nog een muurtje op te moeten. Vanuit mijn zetel doen mijn benen ook geen pijn, en kan ik ook aanvallen en sprinten naar believen. Op de fiets is het net iets anders
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Wachten op Remco ? Denk je nu echt dat die gast van in het begin gaat winnen ? Eerst bewijzen dat hij mee kan met de Profs.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Ik ben een fan van Thomas De Gendt maar laat ons afwachten of hij de bolletjestrui nog kan houden tot de laatste berg. Er volgt nog een zware bergrit met héél veel punten. In die rit kan nog van alles gebeuren.
  • marc van neerveldt

    6 jaar geleden
    Daags voor deze bolletjestrui vroeg ik mij al af welke idioot selecteert Thomas niet voor dit wk
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Men kan het ook anders formuleren: Teuns was te zwak om te winnen. Wat een kwelling is het, om te wachten op Remco!