Ryanair-topman Michael O'Leary.
Volledig scherm
Ryanair-topman Michael O'Leary. © REUTERS

Ryanair-topman Michael O'Leary: "Ik zal niet buigen voor onredelijke eisen"

Ryanair-topman Michael O'Leary is van mening dat de stakingen waarmee de luchtvaartmaatschappij geconfronteerd wordt, een "noodzakelijk kwaad" zijn dat hij moet bekampen om zijn lagekostenmodel te behouden. 

7 reacties

  • Dirk Jacobs

    6 jaar geleden
    Haha gaan jullie O’Leary onder druk zetten.Zie maar dat hij geen oostblok piloten aanwerft. Dan kunnen de vakbonden weer lopen janken.Als je gaat werken bij een Iers bedrijf gelden Ierse regels,niet meer akkoord oprotten dan. Ze hebben destijds toch een contract getekend of niet.
  • patricia vanderhaeghe

    6 jaar geleden
    Meneer Daems, ik vrees echt dat ik u in uw commentaar als wereldvreemd moet beschouwen. Ryanair,lage prijzen,voor 94%op tijd...altijd correct als je de regels volgt..En wie niet wil voor de firma werken,hoeft dit echt niet te doen hoor.Niemand kreeg een revolver tegen zijn hoofd toen ze een contract tekenden.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    onredelijk is dat mensen minder betalen en werknemer maar goedkoper en minder bescherming Die met hen vliegt zal wel zijn medicatie willen aan terugbetaling of klaagt over zijn lage-pensioen maar wie voor hen werkt zal moeten leven met mimi-pensioen uit Ierland in Belgie Dat is het juiste En nee heb geen vakbondskaart nooit gehad!
  • Walter Daems

    6 jaar geleden
    Mensen met een minimum aan ethiek vliegen niet met zo’n maatschappij.
  • Guy Dupont

    6 jaar geleden
    En groot gelijk heeft die man. NIET toegeven! Veel succes voor hem.