9to5Mac
Volledig scherm
PREMIUM
© 9to5Mac

Waarom we een fortuin veil hebben voor de nieuwste iPhone

Apple stelt deze avond drie nieuwe iPhones voor. Hoewel er nog weinig details bekend zijn over de modellen is het nu al zeker dat Apple-fans alweer in de rij staan om een fortuin uit te geven aan de nieuwe smartphones. “Voor de huidige generatie van dertigers en veertigers is de nieuwste iPhone een statussymbool”, verklaart trendwatcher Tom Palmaerts.

5 reacties

  • ringo van der pulst

    6 jaar geleden
    Voor je hoorapparaat krijg je een deel terug betaald en je hebt het nodig voor je dagelijks leven.Een telefoon tegenwoordig ook maar dat moet geen pokkedure i phone te zijn.
  • Albert Jacobs

    6 jaar geleden
    Wat is duur als een degelijk noodzakelijk hoorapparaat 2800 Euro kost
  • De Waen Luc

    6 jaar geleden
    Waarom we een fortuin veil hebben voor de nieuwste iPhone ??? Omdat "we" een bende hopeloze idioten zijn, die elke trend achterna hollen, om toch maar te proberen enige (valse) waarde in ons hol bestaan te brengen...Ik heb nog zo n oude gsm,,, meer heb ik niet nodig.
  • Marc Wouters

    6 jaar geleden
    Niet alleen voor de generatie dertigers en veertigers is dit een statussymbool. Mijn dochter van 10 kent absoluut niks van telefoons maar ze weet wel dat Apple de beste telefoons heeft want AL haar vrienden en vriendinnetjes zeggen dat. Zo ver gaat de indoctrinatie dus.
  • Wendy Warens

    6 jaar geleden
    Nee dank u. Apple is rommel.