Voorzitter Bart Verhaeghe (rechts) en de burgemeester van Knokke-Heist, Graaf Leopold Lippens, onthulden het naambord van het nieuwe oefencomplex van Club.
Volledig scherm
Voorzitter Bart Verhaeghe (rechts) en de burgemeester van Knokke-Heist, Graaf Leopold Lippens, onthulden het naambord van het nieuwe oefencomplex van Club. © Photo News

Club Brugge legt eerste steen van nieuw oefencomplex: "45 jaar later eindelijk naar nieuw gebouw"

Belgisch voetbalClub Brugge heeft vandaag de eerste steen gelegd van het nieuwe oefencomplex in Westkapelle, nabij Knokke-Heist. Het nieuwe centrum voor de dagelijkse werking van blauw-zwart werd meteen omgedoopt in het Belfius Basecamp.

18 reacties

  • an vercruysse

    6 jaar geleden
    roos,in brussel mag niet he van meneer verhaeghe. hij geen u-place,brussel geen stadion!!
  • Ronny Popelier

    6 jaar geleden
    Nu is het zeker , de Arco centenworden niet terug betaald, ze gaan naar het arme club Brugge. Als. Brugge zo lang zal moeten wachten als de Arco spaarders, zullen ze nog twintig jaar geduld moeten hebben voor een nieuw voetbal complex, .
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    Ik lees hier weer veel kritiek omdat belfius de sponsor is van brugge, en die arcoparaandelen, maar werd anderlecht vroeger ook niet gesponsord door fortis bank en waar vele mensen aandelen hebben kunnen kopen, deze zijn failliet gegaan en ze hebben gene frank voor hun aandelen gezien. Het gaat hier over voetbalstadions, we staan belachelijk achter bij andere landen. zoals nederland, duitsland, zwitserland, frankrijk spanje etc. en belgie staat op nr 1 van de wereldranglijst voetbal.........
  • Carina Stulens

    6 jaar geleden
    Belfius Basecamp noemen ze het nieuwe oefencomplex van Club Brugge...een reden te meer om m'n rekeningen bij Belfius op te zeggen.
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    Mooi, en een vooruitgang, maar een nieuw stadion sleept geweldig aan door milieugroepen, en enkele individuen in de voetbalwereld die puur ruzie zoeken met Verhaeghe, nochtians moet er in belgie zowel in brussel ,antwerpen, luik,en brugge een nieuw stadion komen, een geweldige injectie voor het belgisch voetbal en zo kan men door investeringen en sponsoring het niveau naar een hoger niveau tillen.